Met plezier naar je stage!

Stage vacature Alkmaar:
WordPress, Klantcontact & Plezier

Als jij blij wordt van anderen blij maken en affiniteit hebt met WordPress/WooCommerce of er voor in bent om hier veel over te leren, dan is dit de stageplek voor jou!

Bij ons werk je samen met developers, je leert technische uitdagingen te begrijpen en tot oplossingen te komen. Anders gezegd, wellicht in jouw woorden: je hebt het gefixt.

Beschikbare stageplek vanaf: september 2023

Praktijkopleider voor opleidingen: 

 • Software developer
 • E-commercemanager
 • Mediavormgever

Klik hier voor onze pagina op Stagemarkt

Arbeidsvoorwaarden: Dit bieden wij jou

 • Stagevergoeding bij een gemotiveerde houding
 • Werktijden tussen maandag 8:00 en vrijdag 18:00
 • Vrij te kiezen vakantiedagen
 • Een toffe werkomgeving op 5 minuten van het centrum van Alkmaar met parkeerplek en bushalte voor de deur

Jij in het kort >> Serieus leren in een niet serieuze omgeving

Je wilt serieus leren in combinatie met een flinke dosis gezelligheid, de ruimte om zelfstandig te werken en altijd iemand in de buurt die graag met je meekijkt of denkt.

 

Jij past bij ons

Jij schrikt niet als de telefoon overgaat, juist fijn: iemand die hulp nodig heeft! Je leert hoe je moet luisteren en doorvragen om erachter te komen waarvoor iemand belt. Is een ingestuurd ticket onduidelijk? Jij hangt al aan de telefoon om duidelijkheid te krijgen.

 

Na je stage begrijp je dit plaatje maar al te goed ⬇️

Je vindt webwinkels gaaf in de breedste zin. Je weet wat irritant is tijdens het bestellen en kan daarom onze klanten adviseren over wat wél soepel werkt voor de bezoekers. Toch denk je daarbij ook aan de ondernemer en zijn (on)gemak.

 

4.5/5 ⭐⭐⭐⭐
Tijdens mijn stage bij Yuluma heb ik veel geleerd over het werken met WordPress in combinatie met WooCommerce. Ik heb kennis opgedaan over verschillende technieken zoals CSS, JavaScript en zelfs een beetje PHP. De stage was zeer afwisselend, waardoor ik elke dag met nieuwe uitdagingen werd geconfronteerd. Dit heeft ertoe geleid dat ik mijn vaardigheden verder heb ontwikkeld, niet alleen op technisch gebied, maar ook op sociaal vlak. Door dagelijks de telefoon op te nemen en te helpen met de problemen van klanten in hun online webwinkel, ben ik in staat geweest mijn communicatieve vaardigheden te versterken. Mijn stage bij Yuluma was een ontzettend leerzame en uitdagende ervaring. .

- Stef (oud stagiair, medewerker)
4.5/5 ⭐⭐⭐⭐
Mijn ervaring bij Yuluma is erg goed, ik heb veel plezier gehad tijdens mijn stageperiode bij Yuluma. Ik heb er veel geleerd op het gebied van klantcommunicatie en WordPress (Zowel design als functions & hooks). Als je houdt van een flexibele omgeving raad ik Yuluma aan voor jou!

- Yari (oud stagiair)
5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Tijdens mijn stage kreeg ik veel vrijheid, dat werkt goed voor mij om snel te leren. Het is fijn dat er doorgroeimogelijkheden waren.

- Dylan (oud staigair, medewerker)
4.5/5 ⭐⭐⭐⭐
Mijn ervaring van de stage bij Yuluma was over het algemeen heel goed. Ik heb hier goed kunnen leren hoe je klanten netjes te woord moet staan. Daarnaast heb ik natuurlijk ook veel geleerd van WordPress. Deze stage paste achteraf alleen niet helemaal bij mijn opleiding, omdat de stage vooral uit programmeren bestond en om eerlijk te zijn was dit niet een vaardigheid van mij. Desondanks hebben David en de andere bij Yuluma des tijds mij goed begeleid en er altijd voor gezorgd dat er voor mij wat te doen was.

- Cees (oud stagiair)
Previous slide
Next slide

Wij in het kort >> Wij zijn leuk, kom bij ons!

Een ontspannen plek om je in te spannen, een veilig omgeving met ruimte voor persoonlijke groei. Ons doel: happy medewerkers maken klanten happy.

Een uurtje bij Yuluma

  • De telefoon gaat: een klant wil dat barcodes uit de kassa ook in de webshop komen te staan. Je maakt een ticket, prijsopgave, past de koppeling aan en vraagt het development team om de barcode op de juiste plek weer te geven of vogelt dit zelf uit.
  • Tijdens het bekijken van de webshop ontdek je een foutmelding vanuit een plugin, je update de plugin: yes, het probleem is verholpen.
  • De developer laat weten dat een wens is doorgevoerd, je test dit, geeft indien nodig feedback en en levert het op aan de klant.
  • Je update een WordPress en loopt het protocol om te testen na zodat je zeker weet dat alles is goedgegaan
  • Je stort je op het maken van een social media post voor het bedrijf zelf en neemt hiervoor een klant die je de afgelopen weken naar tevredenheid geholpen hebt, wel zo persoonlijk

 

Zo beginnen we

Als Stagiair krijg je een interne training zodat je begrijpt waar wij waarde toevoegen voor onze relaties. Je balanceert namelijk dagelijks op een flinterdunne lijn tussen wat de klant wil, wat goed is voor hen en waar hun klanten (consumenten) baat bij hebben zonder uit het oog te verliezen wat wij kunnen binnen het gestelde budget. Na het voltooien heb jij de kennis en het vertrouwen om met heldere taal onze relaties van dienst te zijn.

Bij Yuluma zeggen we altijd: Wij voegen waarde toe! We helpen winkels en groothandels te overleven in de transitie naar online. We zetten ze op ‘Pole position’ en verbinden offline met online. Simpelweg omdat de consumenten – de klanten – van onze relaties hier om vragen. Wij zorgen dat onze relaties hun klant weer centraal kunnen stellen!

We zijn groot genoeg om een sterk stijgende miljoenen omzet voor onze relaties te realiseren en klein genoeg om iedere klant te kennen.

Verwacht: Bureau, Helden Zetel, Laptop, Meerdere schermen, Lunchwandelingen, Opmerkelijke uitspraken, Flexibel tijd indelen, Bedrijfsuitjes, Hand gebakken frietjes en Eigen gebrouwen bier. Tevens ook geklets over sport, vegan, bbq, politiek, filosofie, juice channels en alles waar jij het over wilt hebben.

Wees wie je wilt zijn, wordt wie je wilt worden. Wij vinden een klik met je hebben belangrijk.

Inlichtingen

Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze vacature?
Bel ons ff: 072 880 4400 (mailen mag trouwens ook: dylan@yuluma.com)

 

Acquisitie naar aanleiding van deze stagevacature wordt niet op prijs gesteld!
Beste recruiters, bel ons niet.