Met plezier naar je werk!

Vacature Alkmaar: WordPress held die goed gaat op klantcommunicatie

Je bent misschien geen programmeur, maar weet wel waar je moet klikken in WordPress.

Klantcommunicatie is zeg maar jouw ding
Problemen zie je als een uitdaging.

Je werkt samen met de developers, begrijpt hun uitdagingen en vormt een team.

Het geeft je een kick om het probleem te vinden & dan iets in al zijn glorie te (laten) herstellen.

 Anders gezegd, wellicht in jouw woorden: je hebt het gefixt.

Jij in het kort >> Serieus werken in een niet serieuze omgeving

Je wilt serieus werk dat goed past in je drukke leven. 
Bepaal zelf je dagen en tijden!

Jij past bij ons

Jij schrikt niet als de telefoon overgaat, juist fijn: iemand die hulp nodig heeft! Je weet hoe je moet luisteren en doorvragen om erachter te komen waarvoor iemand belt. Is een ingestuurd ticket onduidelijk? Jij hangt al aan de telefoon om duidelijkheid te krijgen.

Je begrijpt dit plaatje maar al te goed ⬇️

Je hebt affiniteit met webwinkels in de breedste zin. Je weet wat irritant is tijdens het bestellen en houdt daarom het belang van de winkelende eindklant in het vizier. Toch denk je daarbij ook aan de ondernemer en zijn (on)gemak.

Wij in het kort >> Wij zijn leuk, kom bij ons!

Een ontspannen plek om je in te spannen, een veilig omgeving met flexibele werktijden. Ons doel: tevreden medewerkers maken klanten blij.

Een uurtje bij Yuluma

 • De telefoon gaat: een klant wil dat barcodes uit de kassa ook in de webshop komen te staan. Je maakt een ticket, prijsopgave, past de koppeling aan en vraagt het development team om de barcode op de juiste plek weer te geven.
 • Er komt een ticket binnen: “Hoe kom ik hoger in Google?”, je bekijkt wat de webshop nu doet aan SEO en adviseert ze wat ze verder kunnen toepassen.
 • Tijdens het bekijken van de webshop ontdek je een foutmelding vanuit een plugin, je update de plugin: yes, het probleem is verholpen.
 • De developer laat weten dat een wens is doorgevoerd, je test dit en en levert het op aan de klant en vraagt om akkoord.
 • Een potentiële klant belt en wil zijn WooCommerce webshop koppelen aan MplusKassa. Je bespreekt de wensen en kosten, noteert deze in het CRM en stuurt de beller een samenvatting per e-mail met direct een link om te bestellen.
 

Profiel: dit ben jij

Als WordPress Held krijg je een interne training zodat je begrijpt waar wij waarde toevoegen voor onze relaties. Je balanceert namelijk dagelijks op een flinterdunne lijn tussen wat de klant wil, wat goed is voor hen en waar hun klanten (consumenten) baat bij hebben zonder uit het oog te verliezen wat wij kunnen binnen het gestelde budget. Na het voltooien heb jij de kennis en het vertrouwen om met heldere taal onze relaties van dienst te zijn. Dit ben jij in het kort:

 • Communicatie levert jou geen stress op, je neemt initiatief in het gesprek
 • Herstellen is jouw ding, je wordt gelukkig van ‘dingen herstellen’
 • Actiegericht, niet eindeloos vergaderen maar klanten blij maken
 • Blijdschap is een levensdoel, zonder lach geen mooie dag!
 • Je krijgt jeuk als processen niet efficiënt verlopen, waste no time
 • Respect is vanzelfsprekend, maar staat een goeie grap niet in de weg
 

Must haves:

Blind typen, Alles willen weten, Snel op lijn zijn met klanten, Humor/Blijdschap, Jij fixt ’t, Communicatievermogen, Doorzettingsvermogen, jij krijgt niet snel stress (als de zon maar op komt)

Bij Yuluma zeggen we altijd: Wij voegen waarde toe! We helpen winkels en groothandels online te overleven. We zetten ze op ‘Pole position’ en verbinden offline met online. Simpelweg omdat de consumenten – de klanten – van onze relaties hier om vragen. Wij zorgen dat onze relaties hun klant weer centraal kunnen stellen!

We zijn groot genoeg om een sterk stijgende miljoenen omzet voor onze relaties te realiseren en klein genoeg om iedere klant te kennen.

Verwacht: Bureau (sta functie), Helden Zetel (goeie stoel), Laptop, Meerdere schermen, Lunchwandelingen, Opmerkelijke beweringen en uitspraken, Flexibele werktijden en dagen, Bedrijfsuitjes, Hand gebakken frietjes en eigen gebrouwen bier. Tevens ook geklets over sport, vegan, bbq, politiek, filosofie, juice channels en alles waar jij het over wilt hebben. Wees wie je wilt zijn, wordt wie je wilt worden.

Arbeidsvoorwaarden: Dit bieden wij jou

 • Salaris indicatie: 2900,- obv fulltime
 • Je start met 16 uur en groeit mee tot max 32 uur (bepaal je eigen werktijden)
 • Werktijden tussen maandag 8:00 en vrijdag 19:00
 • 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen
 • Een veilige en mooie werkomgeving op 5 minuten van het centrum van Alkmaar met parkeerplek en bushalte voor de deur


Inlichtingen

Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Bel ons: 072 880 4400 (mailen mag trouwens ook: david@yuluma.com)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Beste recruiters, bel ons niet.